Administrator tools

Uit RISKID Handleiding
Ga naar: navigatie, zoeken

De volgende functionaliteiten zijn alleen beschikbaar voor de RISKID administratoren in uw organisatie. De functionaliteiten zijn op te roepen door na het inloggen rechtsboven op "Administrator" te drukken.

 1. Tabblad: Facilitators. Hier kunt u facilitator accounts aanmaken, wijzigen en verwijderen.
  • Druk op de knop "Nieuw" om een nieuwe facilitator account aan te maken. Vul de gegevens in en stuur de nieuwe facilitator een mail met de inloggegevens. De inloglink voor facilitatoren is over het algemeen: https://mijnbedrijfsnaam.riskid.nl.
 2. Tabblad: Personen. Hier ziet u een overzicht van alle personen die gecreëerd zijn in uw RISKID omgeving. Deze persoonsprofielen worden gebruikt om tijdens een sessie toe te kennen als risico-eigenaar en/of actiehouder van een maatregel.
  • Druk op een persoonsprofiel om dit te wijzigen of te verwijderen.
  • Druk op de knop "Nieuw" om een nieuwe persoon toe te voegen.
 3. Tabblad: Sessies. Hier ziet u een lijst met alle sessies binnen uw domein en kunt u door op het "wijzig" icoontje (in de Facilitator kolom) te drukken een sessie verplaatsen naar een andere facilitator.
 4. Tabblad: Tools. Hier staan alle tools die een administrator tot zijn beschikking heeft.
  • Sessie overzicht genereren. Excel bestand met verschillende gegevens van de sessies.
   • In de Excel onder de tab "Sessies" kunt u de eigenschappen zien van de sessies, zoals de sessie naam, sessie code, facilitator van de sessie, aantal deelnemers die hebben ingelogd en de sessie creatie datum.
   • Onder de tab "Onderwerpen" kunt u per risico onderwerp zien hoeveel (gegroepeerde) risico's er zijn geïdentificeerd en in welke stap de sessie nu zit. Verder ziet u in de kolom "Wie heeft bijgedragen" welke personen daadwerkelijk risico's hebben ingevoerd en in de kolom "Wie heeft gestemd" ziet u wie gestemd heeft.